Resum de la presentació d’iPlack 1

La presentació d’iPlack aquest cap de setmana ha estat valorada pels organitzadors i pels visitants com a molt positiva en tots els sentits. Així ho reflecteix un article de Ramon Francàs.

Volem agrair a les prop de 2.500 persones que es van apropar al local iPlack durant el cap de setmana del cavatast. Alhora dir que van ser prop de 500 els registres que es van dur a terme durant el primer cap de setmana i que cada dia rebem sol.licituds de registre, cosa que ens dóna energia per seguir progressant en el projecte de la xarxa social.

 

 

També volem agrair la feina dels mitjans de comunicació que es van fer ressò de l’esdeveniment i de les persones que ens segueixen als diferents perfils de les xarxes socials.

Les famílies amb nens i els col.leccionistes de plaques de cava van ser els perfils de visitants més habituals. Pel que fa a les famílies, els nens van ser els protagonistes de l’experiència iPlack demostrant una gran habilitat a l’hora d’utilitzar l’SKETCHPLACK que és el programa que permet personalitzar les plaques online. Altrament, els col.leccionistes van optar per accedir a demostracions que van fer els treballadors i treballadores del local a tothom que ho va sol.licitar.

També van visitar-nos l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia conjuntament amb regidors del consistori , l’alcalde de Vic, regidors d’Igualada, membres de la Federació Catalana de Futbol, l’ex-futbolista Julio Salinas (gran col.leccionista de plaques i elaborador) als quals agraïm la difusió que en podran fer després de l’estona que van compartir amb nosaltres.

 

 

Paral.lelament vam fer entrega de 60 plaques personalitzades a l’actor Pep Plaza en conmemoració de la seva actuació a Vilafranca del Penedès amb el seu espectacle Clònica d’Humor.

 

 

Finalment, volem comunicar a totes les persones que estiguin interessades amb iPlack que la possibilitat de dissenyar-se la pròpia placa i encarregar-la, així com la xarxa social estaran disponibles a partir del 30 de novembre. Actualment estem realitzant proves per tal que l’experiència iPlack a l’hora de l’obertura al 100% del públic sigui molt positiva.

 

 

Mentrestant us podeu registrar a http://iplack.com/signup i anireu rebent informació relativa. Alhora us emplacem a que us feu seguidors a les xarxes socials convencionals.

 

 

Un comentari a “Resum de la presentació d’iPlack

 1. Penedesfera nov 4, 2012 12:50

  Hola,

  Hem afegit el bloc a la Penedesfera http://www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

  Al web trobareu tot un seguit d’eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel bloc!

  Daniel García Peris
  http://www.danielgarciaperis.cat

Comentaris tancats.