Vine a estrenar l’iPlack 7

La teva placa, el teu disseny, la teva xarxa social


Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau comunicar-vos que demà, 5 d’octubre de 2012, a partir de les 19:00 i fins diumenge, paral.lelament a la celebració del cavatast 2012, presentarem iPlack.

L’iPlack és un sistema únic i revolucionari que permet la personalització de plaques de cava per adaptar-les a les necessitats de la teva empresa, associació, producte i celebració. Cada esdeveniment és únic i volem que ho sigui personalitzant la teva placa de cava.

Per dissenyar la teva pròpia placa de cava, només necessitaràs un ordinador amb connexió d’internet i, sobretot, deixar volar la imaginació alhora de dissenyar-la. De la resta ens n’ocupem nosaltres.

El programa per dissenyar les plaques ha estat pensat i configurat per fer-lo servir de manera senzilla i pràctica. Quan tinguis els teus dissenys acabats, te’ls farem arribar còmodament allà on vulguis.

El següent pas serà compartir la teva experiència iPlack. Per això comptem amb una xarxa social única que et permetrà compartir els teus dissenys amb els teus amics. Altrament, també podràs compartir els teus dissenys mitjançant les xarxes socials convencionals. Et convidem a que t’uneixis al nostre facebook i twitter per explicar-nos la teva experiència i per gaudir de continguts pensats per a tu.

Us esperem al nostre espai interactiu per gaudir de la vostra experiència iPlack, que desitgem sigui positiva.

 

 iPlack – Rbla. Generalitat – Sant Sadurní d’Anoia

7 thoughts on “Vine a estrenar l’iPlack

 1. Santi oct 4, 2012 6:22

  molt bona idea aquest projecte sembla bo i amb futur

  Sort

  • admin oct 4, 2012 17:12

   Moltes gràcies Santi. T’esperem aquest cap de setmana amb més sopreses positives.

 2. sadurni oct 5, 2012 17:36

  aixo comença a tenir cap i peus.

  molta sort, que la necesitem tots.

  sadurni

  • admin oct 7, 2012 11:07

   Com bé dius ‘comença a tenir cap i peus’, però només és el principi. La xarxa social iPlack sorprendrà a tothom.

 3. Santi oct 5, 2012 21:37

  i tingut la sort de ser el primer a fer-me una iplack personalitzada a l’estand …. a estat una esperienza molt bona, sembla que aquest projecte hagi de funcionar … les hostesses molt amables i professionals … aneu pel bon camí … bé una mica de cava per als clients no estaria de més ….

  sort

  • admin oct 7, 2012 11:09

   Intentem que l’experiència iPlack durant i després del cavatast sigui positiva en tots els sentits. Tens 34 expositors per anar a degustar caves, no els volem fer pas la competència ;)

 4. Pilar nov 26, 2012 20:36

  Hola! no us vaig poder visitar al cava-tast però me n’han parlat i he vist les plaques que regalàveu i són molt maques. Una molt bona iniciativa i genial idea!

  Ja està en marxa? es poden fer comandes? tinc a principis de gener una cel.lebració i m’ha semblat bona idea poder disposar de plaques de cava personal.litzades.

  Ja direu!

  Gràcies!

Comentaris tancats.