Cavatast divendres 5 d’octubre

El dia d’ahir va ser el primer dia del cavatast 2012 i va estar caracteritzat, com cada any, per la presència en un 90% de santadurninecs. Famílies i grups d’amics van recórrer el cavatast aprofitant la intimitat que suposa trobar-se amb els veïns, companys de feina i amics de l’escola dels fills que van gaudir d’una tarda vespre de divendres diferent.

Pel que fa al nostre local, situat al xamfrà de la Rambla Generalitat amb el Carrer Tarragona, l’afluència va ser fonamentalment familiar i van ser els nens i nenes els que ens van sorprendre per la seva facilitat a l’hora de fer servir l’iPlack. “nosaltres hem nascut a l’era tecnològica!” ens va dir en Pol.

També vam comptar amb la presència de l’Alcade de Sant Sadurní Josep Maria Ribas Ferrer, membres de la Federació Catalana de Futbol i una regidora de l’Ajuntament d’Igualada.

 

Altrament, ahir el polifacètic actor Pep Plaza actuava a Vilafranca del Penedès i es va aprofitar l’ocasió per fer-li entrega d’una placa de cava conmemorativa de la seva actuació a la veïna població del Penedès.

 

 

Us desitgem un bon dissabte de cavatast!

 

 

Comentar