Cavatast dissabte 6 d’octubre

La jornada més concorreguda del cavatast acostuma a ser el dissabte i ahir no va ser l’eccepció. La coronació de Mireia Belmonte, música, manifestacions i trobades de col.leccionistes de plaques de cava, entre d’altres, van ser les notícies destacades del dia d’ahir.

Pel que fa estrictament al local iPlack vam comptar amb la presència de l’ex jugador del Barça i reconegut col.leccionista de plaques de cava Julio Salinas. Amb ell vam mantenir una extensa conversa que va tractar des de la seva passió pel disseny i el col.leccionisme de plaques de cava, fins al partit que avui enfronta el Barça contra el Madrid. En Julio i els seus amics van pronosticar una victòria del Barça basant-se en el bon joc dels blaugrana.

Altrament, van ser centenars les persones que ahir van crear la seva pròpia placa de cava amb iPlack i es van endur la seva caixa amb 60 plaques personalitzades per agraïr-los la seva experiència iPlack. Els nens i nenes van tornar a ser pioners en l’ús de les noves tecnologies i ens van sorprendre amb la seva facilitat a l’hora de dissenyar la seva placa. Pel que fa a la gent de més edat, la Maria de 70 anys, va dissenyar la seva pròpia placa de cava amb l’ajut de les nostres assistents del local iPlack.

A la tarda vam donar una volta per totes les paradetes del cavatast i vam donar-los a conéixer iPlack. La resposta va ser molt positiva i agraïm la seva amabilitat a l’hora d’atendre la Judith i l’Esther que van ser les encarregades de fer-los arribar una caixa de plaques personalitzades per tal que veiessin amb els seus propis ulls la qualitat del producte que estem presentant aquests dies paral.lelament al cavatast. Entre placa i placa ens van sorprendre amb el disseny d’una hipotètica, però inexistent, placa del cavatast 2012.

 

Per acabar, vam visitar les diferents parades del cavatast i els vam fer entrega d’una caixa amb 60 plaques personalitzades a tots els expositors i alhora els vam poder explicar què era iPlack amb una resposta molt positiva. Podeu trobar les fotos al nostre Facebook

 

Aprofiteu que avui és l’últim dia del cavatast!

Comentar